Registreer nu Gratis

Wat zoek je?

Selecteer aub één van de bovenstaande opties

Wat is je geboortedatum?

Geboortedatum is verplicht

Naam:

De gebruikersnaam dient tussen de 4 en 15 karakters te zijn

Woonplaats

Woonplaats is verplicht

E-mailadres:

Vul een geldig emailadres in

Kies uw wachtwoord:

Wachtwoord dient minimaal 4 characters te zijn

grindinggay.nl is een betrouwbare en veilige site
Bekend van:

Sebastiaan, 46

Yorrick, 27

Koen, 56

Dannie, 38

Waarom grindinggay.nl:

VEILIG en BETROUWBAAR contact

Volkomen gericht op gay mannen

Gratis ZOEKEN

Gratis REGISTREREN

Meer dan 1.6 miljoen bezoekers per maand

Dagelijks 100.000+ berichten

Gratis WINKS /FLIRTS versturen

Gratis OPENINGSZINNEN sturen

Ervaringen van andere leden:

"Geweldige site"

Na dat ik hier 2 weken stond ingeschreven kwam ik in contact met Hans, een lieve aardige man waar ik van af het begin al veel contact mee heb. Ik ben dankbaar dat het zo snel is gegaan en zonder grindinggay.nl was dit zeker niet zo snel gegaan.

"Na regen komt zonneschijn!"

Afgelopen tijd is zwaar geweest voor mij. Mijn baan verloren, vrouw bij me weggegaan nadat ik openbaarde dat ik gay ben. Gelukkig kwam ik hier terecht en kwam ik in contact met Frank.

"Dankbaar"

Ik ben blij dat ik eindelijk eens een positieve review kan schrijven over een ontmoetingsplaats voor mannen. Ik ben al enkele malen in de maling genomen, maar blij toe dat ik hier nu eindelijk mijn match heb gevonden.

Homo contact vinden via gay site grindinggay.nl

grindinggay.nl is het meest betrouwbare online social platform voor gays. Deze site bied homo singles de meest unieke contact ervaring. Twijfel daarom niet langer en test het zelf uit en begin vandaag met het online zoeken naar de perfecte partner. Schrijf u gratis in, blader langs de profielen, bekijk de foto’s en sla de leuke profielen op als favoriet.

Meeste vrijgezelle gay mannen

grindinggay.nl is de grootste gay website en beschikt over de grootste database van gays. Op deze wijze weet je zeker dat er voor iedereen wat leuks tussen zit!

Gay date met leuke gay singles

Als u interesse heeft in een (spannende) gaycontact, dan zit u bij grindinggay.nl goed. Onze aanpak garandeert de beste match, iemand met wie u leuke, spannende en nog veel meer dingen kunt delen. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwelijke omgeving voor homoseksuele singles om in contact met elkaar te komen.

Op zoek naar de ideale gay relatie

Na het inschrijven op de website wilt u natuurlijk snel contact en het liefst zo snel mogelijk succes. Om uw zoektocht gemakkelijker te maken kunt u gebruik maken van de eenvoudige zoekfunctie om precies de mannen te zien die u wilt zien. Daarnaast kunt u gratis een knipoogje sturen (teken van interesse) en ook kunt u met 1 klik op uw muisknop een flirt versturen. Nóg meer kans op succes heb je wanneer je de stoute schoenen aantrekt en het ijs breekt met een leuk berichtje. Heb je weinig inspiratie? Gebruik dan één van de openingsberichten die je in een bericht kunt selecteren.

Gay Dating tips

Homo mannen zijn snel geneigd om een afspraak te maken op een gay dating website. Wat is de beste manier om dit te doen en zo succesvol mogelijk naar een gay afspraak toe te werken naar de eerste date met je gay partner? Bij homo dating is het belangrijk dat je je grenzen aangeeft. Misschien wil je alleen experimenteren met gay seksdating, of ben je juist op zoek naar een serieuze gay relatie. Geef in het begin duidelijk aan waar je naar op zoek bent om teleurstelling aan beide kanten te voorkomen. Het gaat er in het begin om dat je nieuwe gay contacten aanlegt en voor jezelf nagaat waar je je fijn bij voelt. Pas in het beginsel in ieder geval op met uitwisselen van privé gegevens en vermijd contact via andere social media.

Klantenservice:

We zijn ontzettend trots op de standaarden die onze klantenservice neerzet wat betreft de service. De klantenservice is 24/7 te bereiken en tijdens kantoor uren ook telefonisch te bereiken. Te allen tijde kunt u dus bij onze service toppers terecht voor vragen, advies of tips met betrekking tot het daten. Heeft u vragen? Schroom niet en kom in contact met onze helpdesk!